Популярний паб “Кеди” на Бесарабці у центрі Києва виставлений на продаж. Нещодавно ми вже повідомляли, що цей заклад, відомий своїм різноманіттям крафтового пива та затишною атмосферою, закрився, не доживши до шостого дня народження. Тепер весь бізнес у Києві доступний для купівлі – разом з літньою терасою, дегустаційною кімнатою та інноваційною системою розливу пива.

Оголошення про продаж київського бізнесу, який до червня 2025 року іменувався пабом “Кеди”, було розміщене на одному з спеціалізованих сайтів у середу, 2 липня 2025 року. Важливо зазначити: цей бізнес був заснований відомим дніпровським ресторатором Денисом Жаткіним, і київський заклад став вже другим у мережі – традиційні “Кеди” у Дніпрі продовжують функціонувати. У столиці ж справи йшли не надто вдало – причинами закриття, за словами самого Жаткіна, стали зміни у звичках відвідувачів і втрата постійних клієнтів.


Двоповерховий заклад розташований на Бесарабці, у самому серці Києва

“Пропонуємо ресторанний бізнес. Приміщення закладу в оренді. Саме серце Києва, скляний фасадний вхід на червоній лінії, літня тераса 30 кв.м з можливістю розширення”, – відзначили автори оголошення.

Цей двоповерховий заклад має 350 квадратних метрів. На першому поверсі розташована крамниця, яку можна переобладнати у кав’ярню, згідно з оголошенням. Нижній поверх, як пишуть, має висоту стелі у 3,5 метри та три зали для посадки, включаючи велику дегустаційну кімнату з проєктором.

Разом з закладом продають інноваційну систему розливу пива із колдрумом на 24 крани
Разом з закладом продають інноваційну систему розливу пива із колдрумом на 24 крани

У приміщенні реалізовано авторський дизайн, а разом із бізнесом продається все необхідне устаткування. Включаючи сучасну систему розливу пива з колдрумом на 24 крани (стільки сортів крафтового українського пива було в київських “Кедах”). Також до продажу входить відкрита і повністю оснащена кухня.

Автори оголошення просять за ресторанний бізнес 150 тисяч доларів. Вони також гарантують підтримку бізнесу та допомогу у випадку, якщо новий власник вирішить змінити формат.

Головні причини закриття “Кедів” – свідчення з перших вуст

Нагадаємо, Інформатор нещодавно розповідав про закриття “Кедів” у Києві. Причини цього Денис Жаткін пояснив так: колишні клієнти або більше не відвідують Київ, або не живуть у центральній частині міста. Споживання алкоголю, зокрема пива, перемістилося з центру до спальних районах – тому у центрі столиці ефективніше працюють “денні” формати, такі як кав’ярні чи пекарні.

Також ми нещодавно повідомляли, що один з елітних ресторанів Києва, “Mario”, розташований поблизу “червоного” корпуса КНУ ім. Т. Шевченка, зобов’язали демонтувати самовільно влаштовані надбудови, які полегшують паркування для VIP-клієнтів. Виконати цей припис мало б КП ШЕУ Шевченківського району, але комунальники від цього обов’язку самоусунулися. Представники влади пояснили, що нібито запитали в ресторану про дозвільні документи – та й на цьому все закінчилось.

Від admin

З приводу питань по сайту та реклами звертайтесь на info@lybid34.kiev.ua | Увага! Адміністрація сайту не несе відповідальності за розміщений контент на сайті, весь контент було взято з відкритих джерел.