На Дніпровській набережній у Києві виставлено на продаж відомий місцевим жителям ресторан “Сито-п’яно”. Заклад продовжує функціювати, адже шукає нового власника. За більш ніж мільйон доларів можна стати власником готового бізнесу з багатою історією та особливою атмосферою.

Оголошення про продаж ресторану “Сито-П’яно”, що розташований у затишному дворику на Дніпровській набережній, з’явилося на спеціалізованих сайтах з продажу нерухомості. Ціна об’єкта становить 1 млн 150 тис доларів. Приміщення площею 475 кв м знаходиться на першому поверсі 23-поверхового житлового будинку і функціонує як діючий ресторан.

Для закритих вечірок VIP-зал Whiskey Room, для поціновувачів свіжого повітря – вулична тераса просто серед дерев

Інтер’єр закладу оформлено в класичному стилі з декоративними балками, масивними дерев’яними меблями та теплим освітленням. Основний зал має вигляд веранди – влітку скляні стіни відкриваються, створюючи простору терасу. У залі розташовані довгі святкові столи, люстри в антикварному стилі, телевізори та проектор.

Банкетний зал витриманий у стилі камерної трапезної епохи Відродження з каміном, дерев’яними сервантом та комодами. Є також VIP-зал Whiskey Room, який оздоблений синіми шкіряними кріслами, круглим столом і має телевізор. Окрема дитяча кімната обладнана лазалкою, телевізором та барвистими книжковими полицями.

На задньому подвір’ї облаштовано відкриту терасу на 50 місць зі столами, освітленням, Wi-Fi, відеонаглядом і викликом персоналу; столики розташовані просто серед дерев. Кухня й бар повністю укомплектовані відповідно до професійних стандартів. Також є окремі складські приміщення, роздягальня для персоналу, кабінети директора та бухгалтера. Заклад підключено до генератора, оснащений централізованим опаленням та водопостачанням, а також утепленням; на території є відкрита стоянка.

нерух 2
Поки дорослі насолоджуються вишуканою кухнею та інтер’єрами, діти можуть розважатися в окремому приміщенні

Ресторан є частиною мережі, що також включає “Кухмейстер” на вул. Єлизавети Чавдар і “Сито-П’яно Italiano” на проспекті Відрадному. Заклад славиться історією свого шеф-кухаря Сергія Тарасенка, який розпочав свою кар’єру тут як офіціант, а згодом став шеф-кухарем. Ресторан пропонує гастрономічні страви високої кухні.

Як ресторан Mario “хакнув систему”, і чому закрилася Корчма Тарас Бульба

Не забудьте, що нещодавно Інформатор повідомляв про один з найелітніших ресторанів Києва, “Mario”, що знаходиться неподалік від “червоного” корпуса КНУ ім. Т. Шевченка, який зобов’язали демонтувати самовільно облаштовані надовбні, що полегшують паркування його VIP-клієнтам. Виконати цей припис мало б КП ШЕУ Шевченківського району, однак комунальники від цього обов’язку самоусунулися. Посадовці пояснюють, що, нібито, запитали в ресторану про дозвільні документи – і на цьому все закінчилося.

Крім того, ми згадували, що у центрі Києва виставлено в оренду велике приміщення ресторану “Корчма Тарас Бульба”, що розташоване на вул. Євгена Чикаленка (колишня Пушкінська). Ресторан працював до недавнього часу, що видно по його соцмережах, але, на жаль, втратив певну кількість відвідувачів після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Таким чином, заклад української кухні, ймовірно, буде закритий найближчим часом.

Від admin

З приводу питань по сайту та реклами звертайтесь на info@lybid34.kiev.ua | Увага! Адміністрація сайту не несе відповідальності за розміщений контент на сайті, весь контент було взято з відкритих джерел.