На Оболоні з’явився ще один гастрономічний привід, який варто відвідати і ознайомитися з новими смаками. Столичний гастропростір поступово розширює свої межі, не обмежуючись лише центром міста. Днями новий морозивний заклад відкрився біля Дніпра на Оболонській набережній.

На вулиці Івасюка, 14Г, прямо біля води, з’явився корнер Milk Bar, оформлений у фірмовому стилі, з яскравим відром морозива, яке неможливо не помітити. Це компактна сезонна точка, де пропонують авторське морозиво ручної роботи. У меню представлені класичні та сезонні ягідні смаки, створені без використання фабричних технологій.

У корнері ви можете обрати різні формати: кульку, відерце або бокс. Вартість однієї кульки становить 105 грн, двох – 190 грн, а трьох – 270 грн. Відерце на 320 грамів коштує 355 грн, пів кілограма мороженого – 410 грн, а кілограмовий набір із трьох смаків – 695 грн.

Меню також включає фірмове морозиво “Три молока” з вершками та крамблом, а також ескімо “Мій Київ” із горіховою начинкою. Для тих, хто споживає безлактозні продукти, пропонується сорбет. Не забули також про морозиво в булочці, яке знову з’явилося на прохання клієнтів.

У публікації Milk Bar в Instagram зазначено, що новий корнер зберігає ту саму атмосферу, яку вже впізнають містяни – з любов’ю у кожній порції. Після успішного запуску точки в парку Шевченка у 2024 році кияни активно запитували про відкриття схожого закладу в парку “Наталка”. У Milk Bar прагнуть розширити свою присутність у всіх парках столиці.

Оболонська набережна стала ще одним районом, де можна насолодитися морозивом, не відвідуючи центр. Зверніть увагу, що корнер працює з 12:00 до 21:00, тому відвідати його вранці не вдасться.

У ТРЦ РайON відкривається “Пузата хата”, а “Хінкальня Кувшин” готується до закриття

Нагадаємо, нещодавно Інформатор писав про те, що у київському ТРЦ “РайON”, розташованому на Троєщині в Деснянському районі, з’явиться новий орендар приміщення. Ним стане мережа закладів “Пузата хата”. Цей ресторан площею майже 800 “квадратів” планують відкрити на другому поверсі. Місцеві мешканці уявляли саме цей ресторан-бістро у ТРЦ.

Разом з цим, повідомлялося, що в Києві знесуть ресторан “Хінкальня Кувшин” (або “Тандир”, заклад неодноразово змінював назву). Його власник, колишній керівник Святошинського відділення міліції Києва Анатолій Миколаєць, намагається довести правомірність свого бізнесу на заповідних землях Голосіївського парку, судячись вже не перший рік. Однак схема легалізації, що використовувалася, пов’язана з отриманням судового рішення від містечка Луганщини, яке десятиліттями перебуває під окупацією.

Від admin

З приводу питань по сайту та реклами звертайтесь на info@lybid34.kiev.ua | Увага! Адміністрація сайту не несе відповідальності за розміщений контент на сайті, весь контент було взято з відкритих джерел.