Останній місяць літа у Києві розпочнеться смачно – на любителів морозива чекає дводенний фестиваль. Організатори обіцяють справжнє свято не лише для дітей, а й для дорослих, які згадають свої улюблені смаки з дитинства і скуштують щось незвичайне. На одній локації зберуться найкращі виробники, а гості зможуть відповісти на головне питання літа: хто ти – Лизун чи Кусун?

2 та 3 серпня у Києві пройде гастрофестиваль “Культ Крім”, присвячений крафтовому морозиву, повідомляють організатори. Подія триватиме два дні з 10:00 до 19:00 на території бізнес-центру Heritage на вулиці Жилянській, 25. Вхід на всі локації буде безкоштовним.

У заході візьмуть участь 12 локальних виробників. Кожен представить спеціальні версії морозива, які, звісно, не знайдете у звичайних магазинах. Кияни зможуть скуштувати понад 100 ідейних смаків – від базиліка з лаймом до згущеного молока з кукурудзяними паличками.

Наприклад, кафе Honey підготувало веганське морозиво з грушами, маракуєю та ваніллю, а також унікальний варіант під назвою “Київ у шоколаді”. “Завертайло” представлять три новинки: суниця-малина, матча-маскарпоне і мікс матча-суниця.

На локації працюватимуть окремі зони для дорослих і дітей. Партнер “Країна Мрій” облаштує дитячу зону. Дорослі зможуть зареєструватися на тест-драйв автомобілів від MG Motor Ukraine, взяти участь у розіграші призів або ж “розвідати” ванну з джином від Hendrick’s.

Організатори обіцяють не лише ярмарок та безліч дивовижного морозива, а й естетичний простір із квітами, музикою, вином і літньою атмосферою. До того ж, ви зможете нарешті дізнатися, чия стратегія вживання морозива краща – лизунів чи кусунів? Адже їсти морозиво – це як стиль мислення, і тут ви дізнаєтеся, хто ви насправді.

У центрі Києва з’явився острівець джелато, виготовленого за старовинними рецептами

Згідно з інформацією, у самому серці Києва відкрилась ще одна локація з авторським джелато, що не має нічого спільного з фабричними аналогами. На п’ятому поверсі ТРЦ Gulliver з’явилась третя столична локація Family Gelato, де пропонують авторське морозиво та ягідні смузі, що працює у розширеному форматі з фреш-баром.

Також ми дізналися, що в центрі Києва продається приміщення ресторану Emerald, де раніше знаходився заклад “Велюр” Миколи Тищенка. Воно розташоване у історичній будівлі, має преміальний стиль ремонту та загалом готове приймати гостей. А також, має свої таємниці: в середині облаштована VIP-кімната з ліфтом.

Від admin

З приводу питань по сайту та реклами звертайтесь на info@lybid34.kiev.ua | Увага! Адміністрація сайту не несе відповідальності за розміщений контент на сайті, весь контент було взято з відкритих джерел.